Sla over naar de inhoud

Mini-avonturenboekjes op Zelfgemaakte Markt

Jippie! Ik sta op de leukste markt van Utrecht. De Zelfgemaakte Markt. Op zaterdag 10 december. Hier ga ik weer fijn mini-avonturenboekjes schrijftekenen. Dat zijn persoonlijke, grappige boekjes, waarin ik tekeningetjes afwissel met leuke tekstjes. Een erg leuk cadeau voor een verjaardag, geboorte of huwelijk. Of omdat je het gewoon leuk vindt om iets unieks te geven.

Een impressie:

Ik zal op de Zelfgemaakte Markt 2 soorten boekjes maken.

  • Persoonlijke boekjes
  • Boekjes op maat

Persoonlijke boekjes

Deze boekjes heb ik al getekend. Met uitzondering van 2 pagina’s. Die vul ik op maat. Zo krijg je toch een persoonlijk cadeauboekje. Het voordeel van zo’n boekje is dat ik deze snel kan meegeven. Ter plekke zal ik de pagina’s naar jouw wens aanvullen. En het boekje krijg je meteen mee.  Doordat ik deze boekjes snel kan maken, zijn ze ook niet duur. Voor € 5,- is zo’n boekje voor jou.

Ik heb de volgende prototypes gemaakt:

Prototypes mini-avonturenboekjes‘Waar is de Kerstman?’
Cadeauboekje voor kerst (ook als kerstkaart te gebruiken)

‘Iedereen zegt hallo’
Cadeauboekjes voor bij een geboorte: 2 versies, voor jongen en meisje

‘Waar gaan de 2 kaarsjes naar toe?’ 
Cadeauboekje voor bij een verjaardag van een dreumes of peuter (als deze 3 wordt, worden het natuurlijk 3 kaarsjes. Bij 4 jaar 4 kaarsjes. Etc.)

Boekjes op maat

Daarnaast maak ik ook boekjes die helemaal op maat zijn. In 23 paginaatjes vertel ik een uniek verhaal waarin je partner een hoofdrol speelt. Of collega. Of familielid. Net voor wie je zo’n cadeauboekje wilt laten maken. In woord en beeld is hij of zij in beeld. Nou ja, niet helemaal. Maar wel zijn handen. Of voeten. Of de staart van het favoriete (huis)dier. Of de kaarsjes op de taart. Net wat je wil. Het verhaal bepaal jij. Het resultaat is een uniek boekje.

Je kunt zo’n boekje door mij laten maken op de Zelfgemaakte Markt. Het enige wat je hoeft te doen is een formulier in te vullen voor degene waarvoor het boekje is bedoeld. En ik ga aan de slag. Als het niet zo druk is op de markt, kun je het boekje dezelfde dag nog ophalen. Anders stop ik het bij jou in de bus (of ik stuur het op als je buiten Utrecht woont). Dit boekje kost € 15,-.

Enkele titels van boekjes die ik heb geschreven/getekend:

 img_8941 Waar is de Kerstman? (‘kerstkaart’ voor familie en vrienden. In plaatjes is steeds alleen de kerstmuts te zien)
img_9554 Waar gaat het kaarsje naar toe? (traktatie voor kindje dat 1 werd)
 img_8939 Waar gaan de 2 kaarsjes naar toe? (traktatie voor de jongens en meisjes van de kinderopvang toen mijn kinderen 2 werden)
img_8940 De renner van Rhodos (voor wielervrienden, geschreven op Rhodos)

Waar is de leeuw? (voor iemand wiens favoriete dier een leeuw is)

 img_8933 Zijn naam is Bond, Jan Bond (voor een stoere vriend die Jan heet)
img_6023 Waar is de kat? (voor kattenliefhebber)

Waar is de witte wagen? (voor iemand die een favoriete snackkar heeft)

 img_8943 Maties zegt ‘Dag’ (traktatie voor jongens en meisjes van de kinderopvang toen mijn zoon deze verliet om naar school te gaan)
 img_8929 Iedereen zegt hallo (voor een pasgeboren baby – en vooral voor zijn vader)
 img_8932 The man, his book, his dog and his beautiful wife (voor een schrijver die ging trouwen)
 img_9388 Waar is SuperDied (voor een kok die zijn kookschort op zijn rug droeg ; gemaakt toen hij zijn restaurant verliet)

De grootste vraag van … (voor een vriendin die graag een mini-avonturenboekje wilde hebben)

 

Ga je niet naar de Zelfgemaakte Markt? Maar heb je wel interesse? Kijk dan eens hier wat ik voor jou kan betekenen.

Published innieuws