Sla over naar de inhoud

Voorwaarden actie Mijn Lombok

Wil je mijn nieuwe boek ‘Mijn Lombok’  winnen? Of het met flinke korting aanschaffen? Ga dan vóór dinsdag naar Cultureel Dagcafe Kopi Susu. Maak een foto van één van de foto’s die daar hangen en post die op mijn Hippocom-pagina (of post het als reactie op de post over deze actie). Onder de inzenders verloot ik 2 exemplaren van ‘Mijn Lombok’. De andere inzenders krijgen € 4,50 korting op het boek, en betalen slechts € 7,50.

Voorwaarden

  • De actie loopt tot en met 31 oktober, 22.00 uur. Dan sluit Cultureel Dagcafé Kopi Susu haar deuren voor die dag. De volgende dag haal ik de foto’s weg.
  • De 2 exemplaren van ‘Mijn Lombok’ verloot ik alleen als er minstens 5 mensen hun foto hebben gepost. De korting geldt voor iedereen die gepost heeft.
  • Alle inzenders krijgen van mij persoonlijk bericht. Ik vertel hen of ze ‘Mijn Lombok’ hebben gewonnen. Zo niet, dan geef ik hun de mogelijkheid om ‘Mijn Lombok’ te kopen voor € 7,50. Maar als daar geen belangstelling voor is, is dat natuurlijk ook goed.
  • De inzenders krijgen dinsdag bericht. De gewonnen boeken en de boeken die met korting aangeschaft worden, worden dezelfde week nog bezorgd.
Published innieuws