Sla over naar de inhoud

Rondje Lombok

Hippocom-rondje-lombokOp 3 december 2010 is mijn tweede ‘Lombok-boek’ uitgekomen: ‘Rondje Lombok’. In dit boek kun je mijn columns lezen die ik in 2010 jaar voor Lombox.nl heb geschreven. Samen geven die teksten een beeld van mijn tweede volle jaar in Lombok. Dit boek kost € 10,-.

Interesse? Stuur een mailtje naar joost@hippocom.nl.

Enkele reacties
“Observeren is een kunst die niet iedereen verstaat. Joost wel. Hij wandelt op zijn gemak door de straten, kijkt links en rechts om zich heen, gedreven door een nostalgisch gevoel van hier thuis te horen, al vanaf de eerste minuut dat hij hier verblijft. Hij oogt wat verstrooid alsof hij niets waarneemt, maar niets is minder waar. Geen detail ontsnapt aan zijn aandacht, hij slaat het op, en weet het later te verwoorden, op z’n ‘Joostiaans’, met de blik van een levensgenieter, de blik van een verwonderd kind, elke dag fris. Geniet van dit grenzeloos, onbevangen kijken van Joost, in zijn 2e bundel over zijn leefgebied, zijn thuis, zijn Lombok.”
Martin van Thiel, fotograaf (van o.a. ‘Over bruggen’)

“Opnieuw getuigen de columns van Joost van een verbindende kracht. Vanuit zijn persoonlijke belangstelling en perspectief bekijkt hij Lombok op een authentieke en toch heel herkenbare manier. Je krijgt zin om de wandelingen te maken en het dagelijks leven mee te maken op de tevreden manier van Joost.”
Wendy Kremer, Lombox.nl

 

Published inrondje lombok