Sla over naar de inhoud

Redactie van je hele site

Ben je niet tevreden over je site? Moeten de teksten beter? Strakker? Korter? En vind je de structuur niet duidelijk genoeg? Schakel mij dan in. Ik analyseer eerst je site en doe een voorstel. Vervolgens pas ik de structuur en teksten aan. Ik maak alles scanbaar. En zorg voor goede Google-resultaten.

 

Werkwijze

  • Interesse? Verstuur dit formulier.
  • Binnen 2 werkdagen neem ik contact met je op.
  • Nadat we de opdracht hebben doorgenomen, ontvang je binnen 2 werkdagen een offerte en een planning.
  • Na jouw akkoord begin ik binnen 5 werkdagen met de opdracht.
  • Hoe lang ik ermee bezig zal zijn, is afhankelijk van de site. Ik houd in ieder geval de planning aan die ik met de offerte heb meegestuurd. Binnen de afgesproken deadline stuur ik je de teksten retour.
  • Binnen 2 werkdagen na je reactie pas ik de teksten aan. Deze stuur ik weer naar je toe.
  • 1 werkdag na jouw reactie stuur ik de definitieve versie.

Tarief
€ 70 – 75 per uur

—–

Ervaring met webredactie
Met webredactie heb ik veel ervaring. Ik heb bij verschillende grote instellingen gewerkt als webredacteur. Een overzicht:

Published inopdrachten