Sla over naar de inhoud

Mijn Lombok

mijnlombok_coverMijn wijk in foto’s en tekst

Lombok heeft me altijd geïnspireerd. Altijd als ik hier loop, komen er ideeën in me op. Dit resulteerde onder meer in 6 boeken met columns over mijn favoriete wijk. Maar toen hield het even op. Schrijven lukte niet.
Het was tijd voor iets anders.
Voor foto’s.
Nadat ik in maart en april 2015 al foto’s exposeerde in mijn favoriete café Kopi Susu, mocht ik er in juli 2016 weer foto’s ophangen. Foto’s die ik de afgelopen tijd had genomen van Lombok.
Wat was het gaaf om met die expositie bezig te zijn. Toen alles in Kopi Susu hing, keek ik eens rond. Meteen kwamen er allerlei ideeën in mijn hoofd. Deze ideeën werkte ik uit tot blogs, gedichten, liedjes of teksten zonder duidelijk begin of eind. Net waar ik op dat moment aan dacht.
Het resultaat vind je in mijn nieuwe boek:
Een impressie in woord en beeld van mijn wijk.
Mijn Lombok.

—-

‘Mijn Lombok’ is in Lombok verkrijgbaar bij Slijterij Besseling en de MCD Supermarkt. Daar kost het € 12,-. Je kunt het ook rechtstreeks online bij mij bestellen. Dan kost het  € 10,-. Als je in Lombok of Oog in Al woont, doe ik het boek na betaling bij jou in de bus. Woon je buiten Lombok of Oog in Al, dan kun je het boek komen halen of je betaalt de verzendkosten. Interesse? Stuur een mail naar joost@hippocom.nl. Ik stuur je dan informatie over de betaling en de verzending.

Published inboekenMijn Lombok