Sla over naar de inhoud

Workshop Mini-avonturenboekje tijdens Snorfestival

Verras je collega of vriend met een mini-avonturenboekje waarin hij of zij de hoofdrol speelt. In woord en beeld. Niet dat hij of zij steeds in beeld is. Maar wel de handen. Of voeten. Of de staart van zijn favoriete (huis)dier. Of de kaarsjes op de taart. Net wat je wil. Het verhaal bepaal jij. Het resultaat is een uniek boekje.
Een erg leuk cadeau bij een verjaardag, geboorte of huwelijk. Of omdat je het gewoon leuk vindt om iets unieks te geven.

Je kunt zo’n boekje door mij laten maken. Maar je kunt zo’n boekje ook zelf maken. Hoe je dat doet, leg ik graag uit in de workshops die ik geef tijdens het Snorfestival van Uitgeverij Snor op zaterdag 24 en zaterdag 25 september.

Kun je niet tekenen? Dan is de workshop helemaal iets voor jou. Ik doe graag voor hoe je met eenvoudige plaatjes, korte tekstjes en een beetje fantasie een onvergetelijk cadeauboekje maakt.

Een impressie:

Voor jouw mini-avonturenboekje kun je kiezen uit 2 formaten:

  • 7,5 x 5 cm, 40 bladzijden
  • 10 x 10 cm, 24 bladzijden

Ga je niet naar  het Snorfestival? Of heb je tijdens het festival niets besteld? Maar heb je wel interesse? Kijk dan eens hier wat ik voor jou kan betekenen.

Enkele titels van boekjes die ik heb geschreven/getekend:

 img_8941 Waar is de Kerstman? (‘kerstkaart’ voor familie en vrienden. In plaatjes is steeds alleen de kerstmuts te zien)
img_9554 Waar gaat het kaarsje naar toe? (traktatie voor kindje dat 1 werd)
 img_8939 Waar gaan de 2 kaarsjes naar toe? (traktatie voor de jongens en meisjes van de kinderopvang toen mijn kinderen 2 werden)
img_8940 De renner van Rhodos (voor wielervrienden, geschreven op Rhodos)

Waar is de leeuw? (voor iemand wiens favoriete dier een leeuw is)

 img_8933 Zijn naam is Bond, Jan Bond (voor een stoere vriend die Jan heet)
img_6023 Waar is de kat? (voor kattenliefhebber)

Waar is de witte wagen? (voor iemand die een favoriete snackkar heeft)

 img_8943 Maties zegt ‘Dag’ (traktatie voor jongens en meisjes van de kinderopvang toen mijn zoon deze verliet om naar school te gaan)
 img_8929 Iedereen zegt hallo (voor een pasgeboren baby – en vooral voor zijn vader)
 img_8932 The man, his book, his dog and his beautiful wife (voor een schrijver die ging trouwen)
 img_9388 Waar is SuperDied (voor een kok die zijn kookschort op zijn rug droeg ; gemaakt toen hij zijn restaurant verliet)

De grootste vraag van … (voor een vriendin die graag een mini-avonturenboekje wilde hebben)

Published innieuws