Sla over naar de inhoud

Liefs uit Lombok!

Hippocom-liefs-uit-lombokNet als in de voorgaande vier jaren heb ik ook in 2013 veel columns over Lombok geschreven. Dit is immers een wijk waarover ik kan blijven schrijven. Er gebeurt altijd wel iets. En anders zijn daar nog mijn kinderen, de Lombokkertjes. Door hen leer ik weer anders kijken naar wat er speelt.

Wat ik heb geschreven, kun je nu lezen in ‘Liefs uit Lombok!’, mijn 5e boek over Lombok. Het bestaat uit twee delen: Het Lombok Alfabet, met teksten over de wijk, en Het Lombokkertje Alfabet, met teksten over hoe de Lombokkertjes hier leven. En dan vooral het jongste Lombokkertje dat in 2013 is geboren.
Het boek kost € 10,- (exclusief verzendkosten). Interesse? Stuur een mail naar joost@hippocom.nl.

Twee reacties over ‘Liefs uit Lombok!’

“Kom of woon je in Lombok, dan zijn er tenminste twee dingen die je niet meer wilt missen: de ontwapende blogs van Lombok-bewoner en schrijver Joost Mangnus en het gezellige dagcafé Kopi Susu. De verrijkende kleine en grote avonturen die Joost samen met zijn jonge Lombokkertjes in de wijk beleeft, schrijft hij vaak op in ons Sociaal Cultureel Cafeetje.

Op een prettige wijze combineert hij zijn observaties, gedachten en avonturen. Net zoals Kopi Susu het prettig prikkelen van de zintuigen mixt met sociaal maatschappelijke betrokkenheid. Samen versterken ze elkaar. Als een kopi susu, Indonesisch voor een koffie verkeerd. Maar ook voor een kind dat geboren wordt uit een gemengd huwelijk. Vereerd stel ik aan je voor: het vijfde boek van Joost Mangnus, dat door niemand – binnen of buiten Lombok – gemist mag worden.”

Lotte Thijs, Kopi Susu

“En … is er nog iets gebeurd? Joost Mangnus pakt het luchtig op in alweer zijn vijfde boek. Hij verhaalt over de cirkel van het leven in het Utrechtse Lombok, over een nieuw begin, het einde en vele dingen er tussen in. De verhalen over de geboorte van zijn tweede Lombokkertje, het einde van zijn geliefde GeldMuseum en andere gebeurtenissen in de leukste wijk van Nederland lezen lekker weg. Zijn columns lezen ook als een cirkel, van begin tot eind weet hij je mee te nemen in zijn geheel eigen observaties.”

Wendy Kremer, buurtwebsite Lombox.nl

Published inLiefs uit Lombok