Sla over naar de inhoud

Karbeel: columns voor Van Zelst

Een nieuwe directeur, een nieuw beleid. En nieuwe ideeën. Zo gaat dat bij elk bedrijf. En daar is niets mis mee. Al heeft het soms wel gevolgen. Zoals bij Van Zelst.

Mijn eerste freelance-opdracht was een column schrijven voor het blad van deze koffieautomatengroothandel. Zo’n vijftien jaar lang heb ik elk seizoen een column geschreven. Maar de nieuwe directeur had niets met columns, en wilde ze niet meer in zijn blad. Aan de ene kant is dat jammer. Het was leuk om te doen. Bovendien had ik goed contact met Peter en Marieke Verbeek van het reclamebureau Karbeel dat voor de inhoud en opmaak van het blad zorgde. Maar aan de andere kant was het ook wel genoeg na vijftien jaar. En columns schrijf ik nu meer dan ooit. Voor Lombox en mijn eigen site.

Als aandenken aan deze eerste opdracht hier tien van mijn columns van de eerste vijf jaar.

IM: Peter Verbeek

Published inblogs