Sla over naar de inhoud

Interview voor een krant of tijdschrift

Ik heb een vlotte pen en schrijf makkelijk leesbare teksten. Bovendien maak ik makkelijk contact. En zorg ik ervoor dat de geïnterviewde zich op zijn gemak voelt. Of het nu gaat om een manager of een jubilaris. Om de bestuursvoorzitter of een bijzonder kind van een van de werknemers. Ik maak er een mooi artikel van.

Werkwijze

  • Interesse? Verstuur dit formulier.
  • Binnen 2 werkdagen neem ik contact met je op.
  • Nadat we de opdracht hebben doorgenomen, ontvang je binnen 2 werkdagen een offerte en een planning.
  • Na jouw akkoord plan ik binnen 5 werkdagen het interview in.
  • Uiterlijk 3 werkdagen later mail ik de geïnterviewde de eerste versie.
  • Na zijn of haar goedkeuring stuur ik je het artikel.
  • 1 werkdag na jouw reactie stuur ik de definitieve versie.

Tarief
€ 75  per uur

—–

Ervaring met interviews
Voor aardig wat bladen heb ik mensen geïnterviewd, waarna ik er een artikel over schreef. Een overzicht:

Published inopdrachten