Sla over naar de inhoud

Hippocomposities

hippocompositiesVanaf 2009 schrijf ik iedere week een column voor Lombox.nl, de best bekeken buurtsite van Nederland over de leukste wijk van Utrecht. Voordat ik hiermee begon, schreef ik regelmatig columns in opdracht van Karbeel Reclame & Publicaties. Hiermee begon ik in 1994. De enige eis die aan deze columns werd gesteld was: ze moeten positief zijn. Negatieve verhalen, waren er al genoeg.

Het kostte me weinig moeite om optimistische teksten te schrijven. Sterker nog, ik ontwikkelde een eigen stijl van optimistische, grappige en enigszins absurdistische columns, die in meer of mindere mate met de werkelijkheid te maken hadden. Deze stijl heb later ook toegepast in de columns die ik heb geschreven voor de site van mijn bedrijf, Hippocom Tekst & Advies. Een selectie van al deze columns vindt u in ‘Hippocomposities’.

Dit boek is op 3 december 2010 uitgekomen, tegelijk met ‘Rondje Lombok’. Voor ‘Hippocomposities’ heeft illustratrice Martine van Nieuwenhuyzen afbeeldingen getekend voor de voorkant en voor de tussenpagina’s.

‘Hippocomposities’ boek kost € 12,50 (exclusief verzendkosten). Als u tegelijkertijd ‘Een jaar Lombok’ of ‘Rondje Lombok’ bestelt, betaalt u € 10,00.

Interesse? Stuur een mailtje naar joost@hippocom.nl.

Published inhippocomposities