Sla over naar de inhoud

Boeken

Uitgeverij Hippocom. Klinkt best goed, nietwaar? En het klopt nog ook. Onder de naam van Hippocom heb ik immers al tien boeken uitgebracht. Acht van mijn boeken gaan over Lombok, de Utrechtse wijk waar ik met zoveel plezier leef. In deze boeken vertel ik per jaar wat ik hier allemaal mee maak. Wat er in me opkomt. Wie ik ontmoet. Deze columns kun je ook lezen op deze site en op Lombox.nl. Maar ze doen het ook goed in boekvorm, merkte het. Altijd leuk om te lezen voor het slapen gaan. Of in bad of op het toilet.

Voordat ik in Lombok woonde, schreef ik ook al columns. Best veel eigenlijk. Een grote selectie heb ik opgenomen in Hippocomposities. Dit boek telt 10 hoofdstukken, met zo’n 5 tot 9 columns per hoofdstuk. Voor elk hoofdstuk heeft Martine van Nieuwenhuyzen van Hippo Illustraties een zeer leuke illustratie getekend.

De columns uit Hippocomposities vind je ook op deze site. Eigenlijk vind je dus bijna al mijn columns op deze site. Misschien heb je wel een paar favorieten. Die dan net niet samen in een boek staan. Maakt niet uit. Als je dat wil, maak ik één boek van al je geliefde columns. ‘Boek op maat‘ noem ik dat.

Deze boeken heb ik geschreven (en in eigen beheer uitgegeven):

Over Lombok

Bundeling van eerdere columns

Boek ter ere van onze bruiloft (niet verkrijgbaar)

 

Published inboeken