Sla over naar de inhoud

Groeten uit Lombok!

Hippocom-groeten-uit-lombokOp 12 januari 2012 is het boek ‘Groeten uit Lombok!’ uitgekomen, mijn derde boek met columns over de wijk waar ik met veel plezier woon. In dit boek staan alle columns die ik voor Lombox.nl en mijn site heb geschreven, aangevuld met zes korte, nog niet gepubliceerde columns.

De columns van 2011 heb ik verdeeld in twee secties:

  • Het Lombok Alfabet, met 26 columns over wat ik in de eerste helft van dit jaar heb meegemaakt.
  • Het Lombokkertje Alfabet, met 26 columns over mijn ervaringen als vader in Lombok.

 

Reacties op ‘Groeten uit Lombok!’

“Waarom groeten uit Lombok? Omdat het de moeite waard is om de groeten uit Lombok te krijgen. Misschien ook omdat het ‘de andere Utrechters’ naar deze bruisende buurt van contrasten toe lokt. Een buurt met multiculturele winkels, historisch culturele bezienswaardigheden en een sfeer die stads is maar ook dorps. Lombok is immers net een dorp in Utrecht. Dit alles komt naar voren in het derde boek van Joost Mangnus over het leven in Lombok. Sinds kort is Joost vader. Vandaar dat hij van Cultureel Dagcafé Kopi Susu en Houtzaagmolen De Ster een slabbetje kreeg met daarop de woorden ‘Groeten uit Lombok!’. Want als er iemand is van wie je de groeten uit Lombok moet krijgen, dan is het wel van Joost.”

Mikkie Roos, Houtzaagmolen De Ster & Kopi Susu

 

“Als nieuwbakken vader houdt Joost de bewoners van Lombok scherp. Hoe cross je door de typische Utrechtse Kanaalstraat? Waar dienen de filodeegjes voor? Als ervaren moeder moet ik lachen om de intense blik op de wijk vanuit iemand die voor het eerst vader is geworden. Die te maken krijgt met weet-ik-veel-hoeveel nieuwe babybegrippen en die zich daarin staande probeert te houden door dezelfde wandelingen te maken, door zijn inmiddels vertrouwde wijk.”

Wendy Kremer, Lombox.nl

 

Bestel nu!

‘Groeten uit Lombok!’ kost € 10,00. Wil je het boek thuis gestuurd krijgen? Als je in Lombok woont, zal ik het boek meteen in je brievenbus doen. Woon je buiten Lombok? Dan doe ik het meteen op de bus. Je moet dan wel de verzendkosten betalen.
Interesse? Mail naar joost@hippocom.nl.

 

Published ingroeten uit lombok