Sla over naar de inhoud

Fan van Lombok

Cover Fan van Lombok_defJaja, ook in 2014 heb ik columns over Lombok geschreven. De wijk blijft gewoon boeien. En ik blijf er gewoon rondlopen. En me verbazen. Ook de columns van dit jaar verdienen een boek. Het boek ‘Fan van Lombok’, mijn 6e Lombok-boek al weer.

De columns heb ik verdeeld in 6 hoofdstukken: ‘Geen aandelen’, ‘Daar zijn ze weer’, ‘Hoe verzin je het?’, ‘In beweging’, ‘Buren’ en ‘Wereldsteden’. Wil je weten wat er in deze hoofdstukken staat? Kopen, dat boek!

‘Fan van Lombok’ kost € 10,- (exclusief verzendkosten). Interesse? Stuur een mail naar joost@hippocom.nl. Ik stuur je dan informatie over de betaling en de verzending.

Reacties

Twee Lombokgenoten over de schrijver en zijn boek:
“Als iemand zich met recht Lombok-kenner mag noemen dan is het Joost wel. Met zijn vlotte pen neemt hij je mee naar de mooiste plekjes van deze unieke Utrechtse wijk. Een mustread, ook als je niet in Lombok woont!”
Rob Koops, schrijver van ‘Ulftingenwest’ en dagvoorzitter

“Wie langer in Lombok woont, weet het, voelt het. Het besef van een diepere laag: je bent fan van de wijk. Tuurlijk zijn hier zwakke kanten, maken bewoners er een zooitje van, denk je haast dat het gras bij de buurwijk groener is. Het lukt Joost Mangnus weer om je in dit zesde boek mee te nemen in zijn reis naar het diepere Lombok-niveau. De diversiteit, dat kan alleen maar hier in dit stuk Utrecht.”
Wendy Kremer, buurtwebsite Lombox.nl

Published inboeken