Sla over naar de inhoud

Een jaar Lombok

Hippocom-een-jaar-lombokVanaf begin januari 2009 houd ik voor Lombox.nl – de best bekeken buurtsite van Nederland – mijn belevenissen in mijn wijk bij. Het zijn vrolijke columns, met een optimistische insteek. Want hoe kun je in zo’n heerlijke wijk pessimistisch zijn?

Al mijn columns van 2009 zijn gebundeld in het boek ‘Een jaar Lombok’. Dit boek kwam op 4 december 2009 uit.

De eerste druk was in maart uitverkocht. Een tweede druk is inmiddels ook bijna op. Maar je kunt ‘Een jaar Lombok’ nog bestellen.

Wil je al mijn belevenissen nog eens rustig nalezen? Of ben je voor de feestdagen op zoek naar een leuk cadeau? Bestel dan nu ‘Een jaar Lombok’. Het boek kost € 10,- (exclusief verzendkosten).
Stuur een mailtje naar joost@hippocom.nl en je krijgt meer informatie.

Enkele reacties op deze columns

“Joost weet in zijn columns de universele blijdschap om de kleine dingen in het leven over te brengen. Hij ervaart de vanzelfsprekendheden in zijn wijk met een frisse optimistische kijk. Het is leuk om de lol van de ontdekkingen in mijn eigen wijk te herbeleven door de ogen van een nieuwkomer.”
Wendy Kremer, Lombox.nl

“Als Brabander in het stadsjie toont Joost Mangnus zich een inburgeraar après la lettre. In zijn eerste volledige jaar rondom de Kanaalstraat geeft hij zijn ogen en oren goed de kost. Zijn dagelijkse observaties zitten vol liefde voor de buurt en niet te vergeten onderkoelde humor. Joost is een chroniqueur die op zaterdag niet aan zondag denkt. Dat maakt hem tot de missionaris van de onbevangenheid, precies de kwaliteit die Lombok tot zo’n buitengewoon aardige wijk maakt.”
Kees van Dun, parttime Utrechter (Dichterswijk)

 

Published in'n jaar lombok