Sla over naar de inhoud

Hippocom & columns

Vanaf 2009 schrijf ik regelmatig een column voor Lombox.nl, de best bekeken buurtsite van Nederland over de leukste wijk van Utrecht. Ik schrijf over wat me in Lombok bezig houdt, over wat ik doe, hoe ik denk en waar ik heen ga.

Voordat ik hiermee begon, schreef ik columns in opdracht van Karbeel Reclame & Publicaties. Hiermee begon ik in 1994. De enige eis die aan columns werd gesteld was: ze moeten positief zijn. Negatieve verhalen waren er al genoeg.

Het kostte me weinig moeite om optimistische teksten te schrijven. Sterker nog, ik ontwikkelde een eigen stijl van optimistische, grappige en enigszins absurdistische columns, die in meer of mindere mate met de werkelijkheid te maken hebben. Deze stijl heb ik later ook toegepast in de columns die ik voor mijn site heb geschreven. En eigenlijk ben ik met deze stijl doorgegaan in mijn Lombok-columns.

Al deze columns vind je hier. Ik wens je veel leesplezier!

Wil je deze columns liever van papier lezen? Ik heb verschillende boeken uitgegeven. Maar ik kan voor jou ook een boek samenstellen. Lees meer over mijn boeken.