Sla over naar de inhoud

Ciao tutti

Als je me een beetje kent, weet je het waarschijnlijk wel: ik ben een fan van Venetië. Een heel grote fan van Venetië. Mijn vrouw en ik zijn er zelfs getrouwd. Voor de bruiloft heb ik een boekje geschreven: Il Libro Di Matrimonio. Een groot deel van dit boekje bestond uit een Venetiaans Alfabet.

Aansprekende site
Het was geweldig om over Venetië te schrijven. Dit wilde ik wel wel vaker doen. Toen ik op internet de site www.ciaotutti.nl ontdekte, wist ik het: voor deze site wil ik schrijven. Want uit alles van deze site sprak de liefde voor Italië, mijn favoriete land. Leuke en diverse onderwerpen, aansprekend geschreven, mooi opgebouwd. En met heel veel trouwe fans. Waarvan er velen ook een zwak hebben voor Venetië.

Van eerste keer tot ijssalons
Een mailtje naar de bedenker Saskia Balmaekers was genoeg. Vanaf april 2014 schrijf ik nu blogs over mijn favoriete stad. Ik begon met een blog over mijn eerste keer in deze romantische stad, daarna volgden blogs over uiteenlopende onderwerpen als peuterparadijs, Spritz, huisnummers en ijssalons. En ik hoop dat er nog veel andere onderwerpen volgen.

Mijn blogs
Deze blogs heb ik geschreven

 

Published inblogsvenetië