Sla over naar de inhoud

Cadeau bij JO Cadeau

Zoek je een leuk sinterklaas- of kerstcadeau? Geef een tekst van mij cadeau. Ofwel mij. Vanaf vandaag kan dat officieel, omdat ik nu een eigen pagina heb bij JO Cadeau. Je kunt uit vijf verschillende teksten kiezen: een mini-avonturen-boekje, een pagina webredactie, een interview voor een tijdschrift, een column of blog of een boekje over je organisatie. Maar je kunt me ook andere teksten cadeau geven.
Met JO Cadeau kwam in contact tijdens de workshopmiddag ‘Professionals in the Picture’. Deze middag had JO Cadeau georganiseerd. En dat was heel goed gedaan. Ik leerde daar ook de oprichters van JO Cadeau kennen. En toen wist ik het: ik wil ook een cadeau worden. Nadat ik me had aangemeld, had ik via Skype een leuk gesprek met Josje, één van de oprichters van JO Cadeau. Op basis van dit gesprek werd een tekstje voor de cadeaubon en de site geschreven. Deze tekst staat nu live. En nu ben ik dus een cadeau.
Lees mijn pagina op de site van JO Cadeau.

Published increatief schrijven