Sla over naar de inhoud

Bijdragen aan fotoboek over Utrecht

Een paar jaar nadat ik teksten heb geschreven voor het fotoboek ‘Over-Bruggen’ van Martin van Thiel, heeft hij me gevraagd om tekstbijdragen te leveren voor zijn nieuwe boek ‘Utrecht, stad van het midden’.
Natuurlijk wilde ik dat.

De afgelopen 5 jaar heeft Martin veel foto’s van Utrecht gemaakt. Hij heeft verschillende schrijvers gevraagd om teksten bij de foto’s te schrijven. Ik ben één van de schrijvers. Samen met Martin heb ik een eerste concept van zijn boek bekeken. Waarnaar ik meteen een hoop ideeën kreeg. Deze ga ik nu uitwerken. Of hij iets met mijn teksten zal doen, moet nog blijken. Het is in ieder geval gaaf om er mee bezig te zijn. En om Utrecht zo te zien door de ogen van de fotograaf. Wat een mooie foto’s. En wat is Utrecht toch een mooie stad.

Published increatief schrijven