Sla over naar de inhoud

ABN AMRO Bank

Vanaf begin april tot en met half mei 2011 werkte ik als webredacteur bij de ABN AMRO Bank. Ik redigeerde teksten van het onderdeel Hypotheken. De eerste weken heb ik me vooral bezig gehouden met een nieuwe structuur voor het thema wonen. Daarna heb ik me ingezet voor de nieuwe wooncampagne. Veel informatie was pas op het laatste moment beschikbaar. Maar ik was flexibel genoeg om daarmee te kunnen handelen.

Bovendien moest ik in het content management systeem zaken invoeren waarmee de redactie nog geen ervaring had. Zo deed ik ook nog een beetje pionierswerk.
Begon het project rustig, de laatste weken waren vrij hectisch, met soms lange dagen. Maar dat was prima. De sfeer was goed, en informeler dan ik vantevoren had gedacht.
De reacties op mijn werk waren goed. Dat bleek al na drie weken, toen de manager vroeg of ik na deze opdracht wilde werken aan een andere klus.

Natuurlijk. En zo werkte ik vanaf 20 mei 2011 tot 1 oktober 2013 voor ABN AMRO MeesPierson, de private bank van ABN AMRO.

Published inwebredactie