Sla over naar de inhoud

Vier creaties tijdens Utrecht over Utrecht 2011

Net als vorig jaar heb ik meegedaan aan Utrecht over Utrecht, het jaarlijkse cinema- en literatuurfestival van, over en voor de provincie Utrecht. Ook dit jaar vond het festival plaats in het Louis Hartlooper Complex.

Stuurde ik twee jaar geleden enkel een verhaal in, vorig jaar werd ook een fotoserie van mij geselecteerd. Dit jaar wilde ik in alle vier de categorieën meedoen. Tot mijn verbazing werden al mijn vier werkstukken ook geselecteerd, waardoor er naast een verhaal en een fotoserie ook een film en een gedicht van mij te zien of te horen waren. Ik was vooral blij dat mijn filmpje geselecteerd werd. Het is de eerste film die ik gemaakt en gemonteerd heb.

Dit filmpje kun je nu hier zien.

De volgende werkstukken waren te zien of te horen tijdens Utrecht over Utrecht

 

Published innieuws