Sla over naar de inhoud

Einde aan project ABN AMRO MeesPierson

Na bijna 2,5 jaar ben ik gestopt als webredacteur bij ABN AMRO MeesPierson. De manager wilde graag een webredacteur in vast dienstverband. Maar daar had ik geen belangstelling voor. Ik vond 2,5 jaar bij één opdrachtgever ook wel lang genoeg. Het werd tijd voor iets anders.

Al heb ik het er wel heel leuk gehad. Zowel bij Marketing & Sales bij ABN AMRO MeesPierson als bij de redactie van Internet & Mobiel had ik fijne collega’s. Het werk zelf beviel me ook. Omdat de site constant in ontwikkeling was – mede dankzij webmarketeer Pieter Ruijsch van Dugteren – bleef het werk boeiend en afwisselend. Maar niet boeiend en afwisselend genoeg om Hippocom er voor op te geven.

Wat de opdracht ook nog extra speciaal maakte, was dat er in de 2,5 jaar ook privé veel gebeurde. Heel veel. In deze tijd ben ik twee keer vader geworden. Twee keer werd er meegeleefd door mijn collega’s. Alsof ik één van hen was. Nou ja, zo voelde ik me ook.
Nu is het tijd voor een ander project. De ervaring die ik heb opgedaan bij ABN AMRO MeesPierson neem ik graag mee.

Published innieuws