Sla over naar de inhoud

Boek op maat

Welkom bij Hippobom, of wel Hippocom Boek op maat. Hier kunt u zelf een boek samenstellen. Uit mijn teksten, dat dan wel.

Inmiddels heb ik vier boeken uitgegeven en aan een ander boek meegewerkt. Maar misschien mist u in het ene boek artikelen die wel in het andere staan. Of wilt u graag een mix van verhalen. En wie weet, wilt u de verhalen die ik heb geschreven, wel in een boek.

Nou, dat kan. Tegenwoordig is het niet meer moeilijk om een boek samenstellen. En ook niet zo heel duur. Al een boek met een oplage van één is mogelijk. Hoe duur dat wordt, is moeilijk te zeggen. Maar voor € 15 heeft u al een aardig boek.

Interesse? Kijk dan eens goed op deze site. U vindt hier een uitgebreid overzicht van mijn werk van de afgelopen 20 jaar. Stuur me dan een lijstje met de artikelen, verhalen of columns die u graag in een boek wilt. Ik laat u dan zo snel mogelijk weten wat de kosten zijn.

Waarnaar u dat lijstje moet sturen? Natuurlijk naar joost@hippocom.nl.

 

Published inboek op maat